Lanseringsfest og konsert «Stemmes frigjørende kraft»

oktober 5 kl:19:00-21:30

hvor & når

  • Litteraturhuset
  • oktober 5 kl:19:00-21:30
Laster Arrangementer
Marius Holth lanserer boka «Stemmens frigjørende kraft» og markerer begivenheten med stor konsert og lanseringsfest på Litteraturhuset i Oslo.
Sikre deg billetter her:
«Stemmens frigjørende kraft» handler om det å søke etter stemmen sin, i ordets mange betydninger og skildrer mange års erfaring med å jobbe med kreativitet, stemme og sang.

Vi feirer denne begivenheten med en storslagen konsert der Marius fremfører musikken sin sammen med et fantastisk band.

  • Marius Holth – Vokal
  • Lise Giæver – piano
  • Christer Jørgensen – Slagverk
  • Patrick Jakleen bass
  • Jon Sønsterbø m med strykekvartett

Etter konserten vil Marius Holde en inspirerende presentasjon av boka «Stemmens frigjørende kraft». Dette er en bok mange har ventet på.

Kauko Leskinen skriver: Høstens viktigste bok. Marius har evnen til å få folk til å bruke sin stemme kreativt. Det er fantastisk at hans kunnskap er nå å finne i bokform. Dette er «must» for alle som vil utvikle og frigjøre sin stemme!

Hvis du vil ha boka før alle andre, signert med personlig hilsen og fri frakt, så kan du bestille den på Norli sine nettsider:

Mer om musikken du får høre:

Sangene til Marius har fascinert mange med sine flotte arrangementer, mytologiske tekster og fengende melodier. Den siste plata hans Wild Poem ble spilt på hele 186 radiostasjoner i USA. Kanskje er det nettopp den frigjorte kraften i Marius sin stemme som har truffet amerikanerne i hjerterota?

Dobbelt spellemannsprisvinner William Trojani skriver:

Marius Holth creates landscapes out of words, taking the listener to unexpected places with his fascinating juxtapositions of the everyday and the fantastical. All set to his original sense of musical composition. Wonderful!
 

For fatter Øystein Stene skriver:

Marius har et scenetrøkk som er så formidabel at den bare må oppleves. Hvis du ikke føler deg oppløfta etter en konsert med Marius er du enten død, ufølsom eller allerede en tapt sak.
 

Gå ikke glipp av denne begivenheten. Kanskje får du til og med høre noen nye sanger?

Lokasjon

Mer Info..

Eventside

https://www.litteraturhuset.no/

Billett pris

300kr pr stk

Kategori

Organisator

Navn

Marius Holth

Webside

https://mariusholth.com/

relaterte arrangement